Inspirerend genieten

Een romantisch etentje met z’n tweeën of een sfeervol samenzijn met vrienden of familie - een bijzonder diner verdient een bijzondere omlijsting. Bij Het Atelier worden al uw zintuigen geprikkeld: in een originele setting, waar kunst en kitsch elkaar met een knipoog ontmoeten, serveren wij tong- en oogstrelende culinaire hoogstandjes. Traditionele gerechten met een moderne, creatieve twist, bereid van pure en eerlijke ingrediënten – dat is inspirerend genieten van ‘Kunst uit de keuken’!

Innovatief en toch vertrouwd

Een etentje bij het Atelier – dat betekent inspiratie in overvloed. Niet alleen door de stijlvolle en trendy entourage en de originele details, maar vooral ook door de creaties van het keukenteam, die een feest voor ogen en smaakpapillen zijn. Herkenbare gerechten met een innovatieve twist, verfijnde, niet alledaagse combinaties van bekende met onbekende ingrediënten zorgen voor spannende smaaksensaties, waarbij het vertrouwde en het onbekende op creatieve wijze met elkaar harmoniëren. Onze gemotiveerde gastvrouwen en gastheren geven u graag meer informatie over de ingrediënten, de bereiding of een advies voor een passend glaasje wijn.

Puur, vers en eerlijk

Puur, vers en eerlijk – dat zijn de drie pijlers waarop onze ‘kunst uit de keuken’ rust. Verse ingrediënten, met zorg geselecteerd bij duurzame producenten, zijn de basis voor een rijk palet aan smaken, samengesteld door ons enthousiaste team, dat met passie voor het vak altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie voor culinaire kunstwerken. Van zinnenprikkelende voor- en hoofdgerechten tot aan het originele dessert ‘Kampvuurtje’, onze menukaart biedt een rijk scala aan smakelijke hoogstandjes voor elke genieter!Bekijk onze menukaart     Ons speciale maandmenu

Wisselend maandmenu – artistiek geïnspireerd

Wij willen onze gasten blijven inspireren, maar ook zelf steeds nieuwe inspiratie opdoen. Daarom serveren wij elke maand een speciaal menu, waarmee wij een kunstenaar, een kunstwerk, een galerie of museum in de schijnwerpers willen zetten. Het maandmenu bestaat uit vier gangen, bereid van verse seizoenproducten.

Culinaire catering

U hebt iets te vieren en wilt uw gasten op bijzondere wijze verwennen? Onze culinaire catering zorgt ervoor dat u ook buiten onze openingsdagen van ‘kunst uit de keuken’ kunt genieten. Een sfeervol diner, originele feesthapjes, een compleet verzorgde barbecue of een stijlvolle receptie – wij serveren ook hierbij oog- en tongstrelende hoogstandjes. Ook de rest van de organisatie nemen wij u graag uit handen: desgewenst zorgen wij ook voor statafels, stoelen, biertap, glaswerk, serviesgoed, partytenten en nog veel meer. U hoeft alleen nog te genieten

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze catering, onze menukaart of wilt u een tafel reserveren? Neem dan contact met ons op of reserveer direct online.

Restaurant het Atelier

Inspirerend genieten

Wilt u zich ook laten inspireren door onze ‘Kunst uit de keuken’? U kunt hier snel en eenvoudig uw tafel reserveren:

Nu een tafel reserveren

Ons restaurant is iedere vrijdag, zaterdag en zondagavond geopend van 17.00 tot 00.00 uur. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op: telefonisch via 0546-57 17 54 of per mail via info@restauranthetatelier.nl.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Restaurant het Atelier
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@restauranthetatelier.nl